Om meg2019-03-07T21:53:50+01:00
HVEM?

Jeg er Miriam Sæter, en web og grafisk designer, med base i Oslo.

Med bakgrunn i en Bachelor i markedsføring, startet jeg i 2015 på studiet Grafisk design hos Noroff Nettstudier. Samtidig som jeg tok den 2-årige fagutdanningen, startet jeg mitt enkeltmannsforetak. Jeg jobbet med flere faste kunder, som fortsatt er med meg i dag. 

HVORFOR?

Fra jeg var liten av har det å sette visuelle elementer sammen for å kommunisere et budskap gitt stor glede. Dette skapte interessen for design. Senere har dette blitt til kjøreregler, som jeg jobber etter hver dag. En webside skal enkelt guide leseren til målet. Alt markedsmateriell skal fremme visuell identitet. Godt design skapes av hierarki, kontraster og balanse, som skaper harmoni for øyet.

Målet i mitt arbeid er å finne det konkrete problemet som skal løses. For deretter å strategisk jobbe mot den beste løsningen. 

HVA?

Jeg gjør oppdrag innen alt av grafiske tjenester, både til trykk og digitale plattformer. I tillegg utvikler jeg nettsidersider, hovedsakelig  i CMS-verktøyet WordPress. Min kundekrets består av ulike oppdragsgivere. Små og mellomstore bedrifter og organisasjoner som har behov for en fast leverandør eller privatpersoner som har et spennende designprosjekt de ønsker hjelp. Jeg tar også enkeltoppdrag, om noen kun har ett prosjekt de trenger hjelp til.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Har du spørsmål? Eller et oppdrag du trenger hjelp til?

LA OSS TA EN PRAT!