hei du!

Mitt navn er Miriam - jeg er soloprenør og engasjert grafisk designer. Jeg drifter dette lille designbyrået, som gjør konsulentarbeid innen web- og grafisk design for små og mellomstore bedrifter som trenger en ekstra ressurs eller har et prosjekt de ønsker gjennomført.

Jeg skaper, designer, utvikler og produserer - alt etter hvilket behov en bedrift har. Jeg utelukker aldri et prosjekt, så ta kontakt, så vi kan ta en uforplitende prat om du går med en idé, et grafisk oppdrag eller et større prosjekt i tankene.

INFORMASJON. KOMMUNIKASJON. SKAPE. LEVERE.

Kort vei fra informasjon til handling - og tett og god kommunikasjon mellom designer og beslutningstaker har vist seg å være en god oppskrift. Resultatet er visuelle løsninger som ønsket av kunde, tidseffektive og fleksible prosesser og kortere vei fra start til leveranse. Jeg er en grafisk designer som elsker variasjon – og jeg pleier å si at jeg er født med 50% kreativitet og 50% produksjon & struktur i kroppen. Dette betyr at jeg gjerne utvikler din identitet, skaper et nytt magasindesign eller designer en look og layout for dine brosjyrer som skal nå din målgruppe. Det betyr også at jeg gjerne kan ta i bruk din allerede utviklede visuelle strategi eller grafiske profil og produsere det du trenger av markedsmateriell eller ulike grafiske løsninger basert på dette (grafisk produksjon). 

Les mer om tjenestene

© 2023 Miriam Sæter. All rights reserved.